A verseny leírása

Találatok: 1527

A nyírbátori Báthory Anna Református Általános Iskola 4 fordulós komplex természettudományos országos levelezős versenyt hirdet általános iskolai csapatok számára! .Nevezni 5-6. és 7-8. évfolyamon lehet 4-4 fős csapatokkal. Az országos komplex természettudományi verseny célja, hogy a résztvevők a természettudományok, a matematika, az informatika köréből játékos formában mérjék össze ismereteiket, alkotókészségüket, környezettudatosságukat. .  A verseny során a játékos, a gyakorlatra építő feladatok megoldása, a könyvtári és internetes gyűjtő, kutató munka mellett a csoportmunka, a feladatmegosztás, a közös munkavégzés kompetenciáit is fejleszthetik a versenyzők. A különböző témaköröknek köszönhetően a más - más érdeklődésű gyermekek mind megtalálják a számukra izgalmas, élvezetes feladatokat, s közös munkaként küldhetik be a feladatsorok megoldásait. A verseny első 3 fordulója levelezős. Az egyes fordulók feladatait a nevezett csapatok e-mail címére elküldjük, illetve a feladatok letölthetők honlapunkról: www.batorirefverseny.nhely.hu 

 

Előzetes feladat az iskola és a nevezett csapat fényképes, játékos bemutatása. A feladatok beküldési határidejét mindig az adott feladatsorral egy időben adjuk meg (az első feladatsor október 8-tól lesz elérhető). Beküldési határidő az adott hónap vége felé várható (a feladatsorokon a pontos dátum meg lesz jelölve), a megoldásokat, illetve a verseny állását e-mailben elküldjük, illetve honlapunkon az is elérhető lesz. Az egyes fordulók sorrendje a feladatsorra kapott pontszámok alapján alakul ki. Az azonos pontszámú megoldások közül a hamarabb postára adott kerül előrébb a rangsorban.   

 

A megoldásokat postai úton kell beküldeni!  Cím: Nyírbátori Református Általános Iskola  4300 Nyírbátor, Fáy u. 17.  

 

A borítékra kérjük ráírni: „Komplex természettudományi verseny”  

 

A döntő március végén, a Nyírbátori Református Általános Iskolában kerül lebonyolításra, ahová mindkét korosztályból a legjobban teljesítő 6-6 csapatot hívjuk meg.  

 

A versenyre a www.batorirefverseny.nhely.hu oldalról letölthető jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lapot elküldhetik online (www.batorirefverseny.nhely.hu), e-mailben, vagy postai úton is a fenti postai címre. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

Nevezési díj nincs.  

 

A döntő egy játékos és elméleti forduló, amelynek során alakul ki a versenyző csapatok között a végső sorrend.  

 

Várjuk jelentkezésüket!  

 

SOLI DEO GLORIA 

 

Előre